Regionalne to piwo dolnej fermentacji o łagodnym posmaku goryczki.
Eksponuje profil słodowy, ze swoistym posmakiem przypieczonej skórki chleba. Idealna temperatura podania do 8-12 st.C.
Blada, to klasyczne piwo drożdżowo-pszeniczne, czyli Hefeweizen. Delikatnie musujące o łagodnej goryczce z nutami banana i goździków. Idealna temperatura podania 8-12 st.C.
Piwo jasne, pasteryzowane, niefiltrowane
5,2% obj. 500 ml
Ruda AIPA, to piwo, które zawdzięcza swój charakter i aromat amerykańskiemu chmielowi Mosaic. Posiada złożony aromat nuty owoców tropikalnych i cytrusowych. Chmielone na zimno. Idealna temperatura podania 10-12 st.C.
Piwo ciemne, pasteryzowane, klarowne
4,5% obj. 500 ml
Czarne Złoto Schwarzbier, to ciemny, niemiecki lager. Słodowy charakter podkreślony lekką palonością jest kontrolowany umiarkowaną goryczką. Chmielone na zimno. Idealna temperatura podania 10-12 st.C